Svinesundsforbindelsen - din portal mellom Norge og Sverige


Svinesundsforbindelsen er den mest trafikkerte grensestasjonen mellom Norge og Sverige. E6-traséen er 6,7 kilometer lang, inkludert Svinesundsbrua som har en
lengde på noe over 700 meter. Fra juli 2005 og 20 år framover vil det bli innkrevd bompenger over Svinesund.


NY MIN SIDE GIR DEG BEDRE OVERSIKT

Via Min side kan du til enhver tid få oversikt over utestående fakturaer, hente ut passeringsoversikter, gjøre endringer på avtalen din.

LOGG INN /
OPPRETT AVTALE

Trenger du hjelp til innlogging?
DRIFTSMELDINGER
05.11.2019
Har du fått inkassovarsel med purregebyr uten å ha mottatt originalfaktura?

Grunnet en feil fra vår side, er det sendt ut inkassovarsel med purregebyr, hvor originalfakturaen aldri ble sendt ut. Dersom dette har skjedd deg, kan du betale originalbeløp, så vil vi kansellere purregebyr ved innbetaling. Vi beklager det inntrufne.

24.04.2019
Falske SMS

Vi har mottatt henvendelser fra bilister som har mottatt SMS som sier at man må betale en avgift for passering nr. 210, men dette er svindel.

Les mer her
13.03.2019

Lysene slukkes 6. april 2019

Alle lyssignal i bomstasjoner over hele landet slukkes samtidig 6. april 2019.

Selv om lyssignalene nå slukkes skal AutoPASS-brikken være montert som tidligere. AutoPASS-brikken sikrer effektiv registrering av dine passeringer.

For deg som ikke har AutoPASS-brikke og dermed ikke har fått lyssignal frem til nå, vil alt være som før.

Kunder med avtalegiro fikk tidligere varsel gjennom hvitt lyssignal om at det det lå en faktura til trekk i banken. De vil nå få varsel gjennom sin bank. Dersom du ikke har et slikt varsel fra før, oppretter du det i banken din.

Les hele saken

06.12.2018
Ny AutoPASS-avtale fra
15. januar 2019


Fra 15.01.2019 endres avtalebetingelsene for AutoPASS-avtaler. Kunden bes sjekke at all informasjon i avtalen er korrekt.

Les hele saken>> Driftsmeldingsarkiv